Tuesday, June 30, 2009

mENara taming SARI.....

Ni ...MENARA TAMING SARI....best tu..naik ni je dah dekat 7 minit tau..kat atas ni dapat lihat semua pemandangan melaka...puas hati ni tau....ni replika je...tapi memang indah MELAKA tau..







ni PON PEMANDANGAN DARI ATAS TU...melaka yang sedang membangun la ni....memang indah laaaa....


tRip MeLaka....

Time ni baru tibe kat melaka.....kitaorang g sana pon tak dirancang....
sempat lagi tu nak bergambar ngan lembu yang comel ni tau....best sgat...
dah macam g holiday ngan PAPA tau....huheueheeuehueeh...tak rr papa selamber je ngan suar pendek dia...eeee...wat malu je....
hueheueheuehue.....sempoi..............


Ni la antara muka yang g...cian aku tak de lak..dah tukang ambik gambar..
hueheueheue.........time ni nunggu nak naik menara taming sari laaa...muka excited ger!!!!
budak kecik ni lagi la..ngan gigi besar ditunjuknye...
hueheuehue............papa lak sibuk tgk pemplet tu...

.







ni lak muka adik ayu Yang angin je...hueheueheueu..

dipujuk ngan ibu...ni la time kat ats menara tu...tak tau nak gambarkan macam ner my heart...huheueheue






thanks 4 hubby coz jalan ngan bersama ek...best sgt time nii....
nanti ader masa kita g jalan lagi..(ponteng keja lagi la...)huheueheueheue.....
nak jalan punye pasal la ni kan ....