Monday, December 28, 2009

happy day & suprise day.....

first nak wish thanks to hubby coz semlam bawa g jejalan n yang paling best suprise dari hauby...
nak tau jap ag r....start dr mula la nak story ni.....

kkkRRRRRiiiiNNggggg.....fon aku bunyi pagi semlam...tgk jam kul 9 pagi....sapa call lak ni...

kakak faizol!!!!!
means kakak hubby la....

aku :hello....
akak : ya allah!!!!tak bangun agi...

hueheueheue..dengan selambar aku jawab..

aku : laki ku blum pulang dr keja mlam....
akak : ooo....ni saje je call nak ajak sarapan...
aku : malaz la...tak lapar...

(padahal aku lapar..malz nak mandi punye hal...hueheueeh)

aku : akak,jom g mandi ulu yam!!!
akak : ha jom ar...jap agi call semula
nak kuar kul brapa...???
aku : ok...kul 12 kami sampai umah akak la...

heueueheeueheu...entah macam ner leh kuar lak ayat ajak family hubby g mandi manda

...................................................................................................................................................................

masa berlalu..ciap2 la kan...kul 12.30 gerak ulu yam..otw tu tak ujan pon..jalan lagi ujan ckit...nak sampai lak terng je...sampai paking je ujan lebat giler la....takut tgk ujan tu..dah la tadi jalan tak lurus...hehehe..bengkang bengkok la....nak mandi tak leh..air sungai dah keroh...so dok tgk je la air tu...lambat giler ujan stop...erghhh..

air sungai yang deras...keroh...

tension aku nak mandi tak dapt!!!!!!so balik je lah ngan muka kencundang...huhuhuhuhuhu...dah la exited giler nak mandi tau....

.....................................................................................................................................................................

supRiSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hubby ajak kuar ptang nye...g ambik barang kat kl....aku pon ikut n ambik la barang...
pas tu tak tau nak g aner..hari masih awal...jam baru kul 6...tanye hubby nak g aner...dia senyap je...

dia pandu kete bawa jalan dulu..lalu depan kLc
C....Best sgt..lama tak jalan ber 2...
hehehehehhehe....

kete menghala ke jalan AmPAng!!!!
nak ke mana lak ni???
ermmm...diam
je la.....

V
V
Vv
V
vv

v

WOw!!!!!!!!

selamat datang ke bukit tinjau...

haPpY!!!!!

selalu sebut tempat ni..tak sangka lak hubby bawa g cni....

ThANkS....
loVE u so MUch
mR F
AIZOL.....


best sgt kat atas tu..dapat tgk kl...
n paling bermakna...
hubby ajak dinner kat atas tu sambil tgk matahari n kl...

wow....tak tau nak kata hati tu....

kami makan n berbual...seronok sgt...
lpas magrib kami pulang...

rasa nye indah hari yang berlalu ni...

sekali lagi thanks hubby.....

LOvE
mr.faIzoL....



hubby & me



Friday, December 25, 2009

tak semua indah.....

nak semua kena usaha..tiada yang indah...kita lau nak sesuatu tu usaha sendiri...
jangan mengharap pada yang tak pasti...so lau leh kita usaha selagi boleh untuk
kepuasan hati ni sendiri...

..........................................................................................................................................

tu yang di lalui tiap orang..sedih sgt...misz my family....
hope next week leh jumpa family.....simpan hasrat hati..jaga hati semua pihak biar hati
pon hati sendiri sakit...

..........................................................................................................................................

masuk minggu ni dah 2 week tak balik klang....apa la yang diorang wat..mesti seronok..best...
huhuhuhu........rindu sgt pada mereka.........

.........................................................................................................................................

apa nak wat malam ni???dok lepak umah je la...layan intenet ni...layan je apa yang patut...
errgghhhhhh~~~~~~~~~~~~~~~~
macam tension lak...nak jalan n shoping gaji tak lagi...
dok umah la...

........................................................................................................................................

alamak tetiba teringin mkan pizza lak....sedap nye..macam mulut ni la nak mkan...
ni la nama nye nafsu mkan...nak mkan masakan ibu pon ader gak ni...next week je la...

........................................................................................................................................

continue story nanti k...
tatataititututututtutututiattata~~~~~~~~~~


bersabar tu satu perkara yang paling baik sekali..jaga hati orang lain biar hati kita sakit pon..
insyallah...hari ni bukan hari kita tapi lain kali mungkin rezeki kita k...
moga tercapai hasrat hati..tiap orang punye kemahuan n kehendak...




ermm.....

salam..lama dah tak berblog...event sal kwin pon aku mlaz nak story...
tak sempat pon nak crita yang best..biarlah tersemat dalam hati ni...best sgt...
hope kekal hingga akhir hayat....

.....................................................................................................................................

ari ni krismas day..dk umah je la....hubby keja...masak dah..kemas umah..semua dah wat...
tapi still tak tau nak wat pe ag...
insyallah lau tak de apa,mlam ni nak gerak g p.d nak holiday kat sana jap r...hueheuehueehue....
.....................................................................................................................................

adui..tetiba misz giler kat hubby ni...lambat tol nak tunggu dia balik...
so sweet kan..hueheueheu
ni la lumrah kehidupan..mkin hari mkin syang....

k...nak cau la..tak de pe nak story dah..buhsan...nanti sambunk...k...

tatitututititiaaiiit..................~~~~love hubby....faizol & adillah

Saturday, December 19, 2009

bersarang...

selamat pagi.....
lama dah tak berblog ni..rasa macam dah tak de skill plak..hueeheueheu...
fuuhhhh....fuhh...
tiup habuk ni...banyak lak yang melekat ni....
ari ni dok umah sorang..hubby keja...
tak de teman...adui..bersarang otak ni....
tunggu masa nak kuar..
opppss.....kete lak tak de...dokumah dah la....
ermmmmm.............

Friday, November 13, 2009

~JEmPuTaN perKaWiNAn~

tarikh : 6 disember 2009
masa : 11 a.m ~ 4 p.m
alamat : lb2-2 blok cempaka,
bandar baru klang,
41150 klang
selangor.....


~jemputan majlis perkawinan~



*kehadiran anda amatlah kami hargai....
doakan kami kekal hingga khir hayat..
insyaallah....





Friday, November 6, 2009

n.9 vs kelantan

~n.9 vs kelantan~ aku ni anak jati sela ngor....tiket dapat free... nak sokong mana ni???? adui..berbelah bagi ati ni tau.... adui dah pening otak ni...tak g tak best lak... nak nyokong gak pasukan bola sepak MALAYSIA....


~n9 vs kelantan~


hati ku tetap bersama SELANGOR
v
VV
V
V
V
V





~ selangor~




Wednesday, October 21, 2009

DuGaAN


berdoa dan terus berdoa~~~



YA allah ya tuhan ku....ampunkan dosa2 ku...
berikan lah kekuatan pada ku untuk menjalani idup ku dengan lebih sempurna...besar sungguh dugaan ko pada aku kali ni...apakah terciptanye hamba mu ini untuk diuji sahaja tanpa dapat apa yang ku pohan....berilah sedikit ruang untuk ku bernafas tanpa memikirkan nye....


makin hari semakin payah kita melalui hidup ini....
makin kita dekat padanye,makin besar dugaan yang dia beri...
untuk itu aku cuba tidak melupakan nye....
ya allah,mengapa ini yang kau uji hamba mu ini....


jika ini yang kau beri aku terima...
mungkin ini nasib ku,tdak diendah kan...
apa kah benar keputusan ku...
berikan lah petunjuk pada aku....

mohon aku pada ko...lpskan lah aku dr ujian besar mu ini....
beri kekuatan dan rezki yang melimpah ruah pada ku...
bantulah hamba mu ini



amin ya rabbal allamin~~~









Wednesday, October 14, 2009

1 moNTH~~~


ERMMMM~~~~
sedar tak sedar,dah hampir majlis perkhawinan aku....
lagi sebulan je.....


majlis

5 desember 2009 nikah
6 desember 2009 sanding

persiapan....
ermmmm....
hampir 70% nak ciap lor.....

tunggu je k.............

Monday, October 12, 2009

hApPy bESdaY....



HAPPY beSDAY TO ME....
HAPPY BesDAY to me....
HAPPy BEsdAY TO me..............

sweet 23 my BESDAY
TODAY....

Thanks to my family coz selebret my besday....


Friday, October 9, 2009

sibuk memanjang...

Minggu ni SANGAT LA CBUK...
so TAK semPAT pon NAK UPdaTE BLOG....

JUMPA next time k.....



Monday, October 5, 2009

BaRAnG besT....BOLa..bola....

BerMInat dengan bola SEpak?????


so BOleh lah memilih n membuat tempahan cenderahati
pasukan bola sepak pilihan anda.....

v
v
vv
v
pelbagai barang yang ader....
antaranya....


:- keychain hp -:
rm 5



:- pen,keychain,flag kecik -:
rm 10,rm5,rm5

:- ashtray -:
rm 8


:-bantal n cover seat belt :-
rm 25 n rm 15

pelbagai lagi brang yang ader....call n tanye je....
lau ader insyallah anda dapat la....
sediakan duit je....
hueheueeheueheueheu



email : zaidatul.adillah@yahoo.com
call : 012-3569824

cepat!!!!!
selagi stok masih ader.....






Thursday, October 1, 2009

MASJID sHaH aLAM....


ALHAMDULILLAH........

INSYALLAH ....

5 DESEMBER 2009

LAU PANJANG UMUR N MURAH REZEKI,TARIKH NI KAN KU INGAT SAMPAI MATI....PERNAH AKU BERHAJAT TOK BERNIKAH DIMASJID NI...

AKHIR NYE TERCAPAI JUGA....


DOAKAN SELAMAT MAJLIS PERNIKAHAN KAMI NANTI YE,,,



:- MASJID SHAH ALAM YANG TERSERGAM INDAH -:


selamat hari raya..tak lambat lagi nak ucap pada semua...
raya pon dah nak habiskan...
tahun ni raya tak meriah..kita tgk tahun depan...
1st raya bersama suami lor...
hueheueheuheu

vvvv
v
v
v
v




: pagi raya kat umah nenek :

vvv
vvv

vv
v
v
v



nilah family ku....

:- ayah,ibu,ayu,huda,ain,zain dan ADILLAH -:


BEST DAPAT RAYA BERSAMA......

SELAMAT HARI RAYA SEMUA...MAAF ZAHIR DAN BATIN!!!!!

Monday, September 28, 2009

HAPPY beSday...



selamat hari lahir to my love....
semoga panjang umur n murah rezeki....

28 september 2009....

Monday, September 21, 2009

sElaMat HAri RAYA...




seLamAt HAri Raya!!!!!!
kepada umAT iSLAM di seLUruh MAlAYsIa.........

sayA meNGUCAPKAN kepADA seMUa
kawan-kawan,saudara mara
dan
yang paling penting family tersayang....!!!!!!

seLaMAT Hari raya!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, September 17, 2009

nigth walk...at bandar KLaNG....

:- faiZol & aDiLLah -:

pices ni depan masjid baru kat klang tu..tepi sungai....

vv
v
v

v
v

yuhoo!!!!!!
selamat hari raya.....
malam ni kami g bandar klang...sesak giler...
saje kami jejalan nak habiskan masa bersama sebelum faizol balik kg...

agak bosan bazar nye....
so dgan secepat mungkin kami pon pulang lor ke rumah...
sampai umah cuci kaki n tdo dgn nyenyak....

hueheeheueheue.......

-end-



awaL...



ERMM.......
apa nak wat kat opis pepagi ni.....
bosan giler....awal ek aku dtang.....soa apa lagi,update blog lor....


malam tadi g bazar klang...
jjjeeemmmm....
sesak nafas 1 hal..lenguh kaki 1 hal lagi..mna tak nye control clush...
naik angin gak r...
tapi nak jalan punye pasal sanggup je...
hueheueehu~~~~~

adui..mana lor kawan2 ku ini...amat membosan kan lah...
ptang ni ingat balik nak g jalan pkns lak nak tgk baju raya lor...
tak beli 1 apa lagi pon tau...
sedih......




kkkkk.....next posting tunggu ader masa nanti...
no idea lor...




BaBY..




Eecited giler bila tau my frenz manja dah pregnant 5 week...
errmm..dapat lagi nak buah ni....
tak sabar nak tgk perut dia membesar lor....

TuNGGGUUuuuuuu.......

ader lagi 8 bualn..dijangka bulan 5 date dia...
hueheuehu~~~~~


Monday, September 14, 2009

LoVE .....




ni story about my love...
muka je garang tpi penyayang n penyabar melayan kerenah bakal bini dia ni....
hehehehehe...
actually kami dah tunang hampir 6 bulan yang lalu..
dan akan mendirikan rumah tangga pada 6/12/2009...
tarikh yang penuh makna ni tau....

v
v
v
vv

v
v


:- adillah & faizol -:




doakan kebahagian kami hingga akhir hayat k....
insyallah....



Aku Dan Dirimu


Tiba saatnya kita saling bicara
Tentang perasaan yang kian menyiksa
Tentang rindu yang menggebu
Tentang cinta yang tak terungkap

Bunga
Sudah terlalu lama kita berdiam
Tenggelam dalam gelisah
Yang tak teredam
Memenuhi mimpi-mimpi malam kita

Duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
Perasaanmu, rindumu, s’luruh cintamu
Dan kini hanya ada aku dan dirimu
Sesaat di keabadian

Jika sang waktu bisa kita hentikan
Dan sgala mimpi-mimpi jadi kenyataan
Meleburkan semua batas
Antara kau dan aku, kita



love u 4 ever...........












Saturday, September 12, 2009

shOppiNG EVEry FRIDAY....



hUhueheueheueheu...

macam biasa lor....gelak dulu sebelum post ni...
tiap jumaat pasti kami 1 opis kuar jalan jusco tu...
naik muak kot jusco tu ngan muka kami....
biasa nye kami g ber 4 lor....
aku,k.aishah,fila n k.aini....

bEST TU G shoping...
tahun ni semua kena beli sendiri..agak sedih gak r...
huhuhuhuhuhu

vv
v
v

vv



:- cantikkan baju budak kecik ni -:


lepas penat Memilih baju tiba masa nak bayar..panjang giler lor beratur...
yang tukang beraturnye fila la....
aku lak jadi kamera women je...
hueheueheueeheu.....
sempat aku li baju n seluar je....

v
v
vv
v

:-ni ar barisan yang perlu kami tunggu tok bayar je tau -:

v
v

vv
v


:-ha ni k.aishah ngan fila yang ngah dok cbuk ngan baju diorang tu -:

vv
v
v
v
v


:- ni ha muka fila sengal dok beratur -:
hueheueheueheue

setelah penat kami berjalan n memilih pakaian kami pon pulang ke opis lor...
bulan pose ni tak leh nak makan lak,...
hajat hati teringin nak makan yang sedap2 je lor....

kkk..insyallah nanti kita shoping lagi...
hehehehehehehe...






Tuesday, September 8, 2009

-: BuKA uMAH kaKak faiZoL :-

7/09/2009
6.30pm

vv
v

buka umah kakak papa...agak lama gak wait p
a kat umah..ciap mandi lagi tau...
ermm..lau ikut hati nak je tdo...nasib la syang punye pasal...
hueheehueehueheue....
just buka air tebu n lauk2 jelah....
(lagipon aku tak pose...)
hueheueheueheu
.........
mula nye ingat nak balik umah ibu tapi macam dah ptang so malaz la....
sampai tu main ngan anak buah dia...comel...
nama dia :-balqis-:
putih je dak nye....tak macam papa lor....
hueheueheuehue


:balqis:
comel sgt.....


dia lau ngan aku senyap gak rr,tapi lau nampak ibu dia meraung gak lar..naik rimas aku..
lau papa lagi la dia nagis kot....
pa suka usik dia...comel sgt kot r...





Monday, September 7, 2009

UpDAte bLOg...



ermm...lama dah tak tgk pon blog ni..cian nye blog aku ni...
sebenarnye banyak aktivity aku tapi dah bz nak wat macam ner kan....
k aku story ckit2 je sudah la..tambah nak raya ni lagi la bz sgt2 tau....

10/08 - 12/08 2009
v
v
v

v

time ni aku kat pulau pangkor..bawa student g site visit sambil tu aku g tenang
kan pikiran yang kusut ni plak...
hueehueeeu...agak seronok gak la kat sana tau......

nilah aku pon dah naik lupa aku wat pe lagi sampai tak sempat nak update blog ni....
skrang bulan pose...

3/09/2009

v
v

v
v

kami g berbuka pose kat ampang plak..g satu department..best lor...
banyak giler aku makan tau....

4/09/2009

v
v

v
v

ni lak aku g tgk sample kad kwin...tapi tak puas hati gak...ni nak masuk kali kedua lak la...
biar buat bg puas hati..aku kwin sekali je seumur hidup la...
hueheueheueheueheuehh......

1/09/2009

v
vv

v
v
oh ye..sebelum2 ni gak aku bz ngan lawatan pegawai penilai tok student aku tau...
kena check 1 persatu fail diorang...dah la 27 orang...
lenguh tgan nak menyain fail diorang...

10/09/2009

v
vvv
v
v
v

time ni lak aku akn bz ngan preparation student nak wat majlis berbuka pose....
nak kena tolong masak lagi...
uh banyak keja lor....
naik bosan aku ni...
lpas ni lak tak tau la apa lagi keja aku....


kkk....
cukup..nanti aku sambung lagi....
adios.................



Monday, August 17, 2009

bersawang!!!!!

ermm..lama dah tak buka blog ni...bersawang ngan habuk2 ni la....
ishhh...sebenarnye tak de masa nak create n cr idea la...
so just buka n tgk je yang sempat la....
ni pon nak tgk n tangan agak gatal dah tak tahan nak taip kat blog ni la...
sabar la..nanti nak gak masukkan pices g holiday la....

kk....ader keja yang banyak ni....
kkkkkkk

Wednesday, July 29, 2009

dATiNG WITH mY loVE.....



9.05 malam.... (selasa 29/07/09)

Makan banyak giler sampai nak muntah la....hueheueheu....kebulur ke....dah lama tak makan
banyak tau...lpas gian la...ermmm lihat laaa.......
V
V
V
V

v

v



ermmm..kami g makan kat kg.baru....ni la muka aku ngah makan dengan khusyuk
tak de makna nak pandang kiri kanan la...
ckit je ek aku makan...padahal....

V
V
V
V
V
V



kerabu mangga



keaw tiaw celup


kerang bakar



sedap n indah makan berdua.................
jangan jeles.............

Monday, July 20, 2009

isNiN...............ermmmmmmmmmmmm.....

8.15 a.m...

macam biasa isnin LOL...hari paling MALZ nak g keja....masuk opis trus on komp....
pastu menung jap tunggu time nak miting....tu la isnin miting jabatannn...nak wat perubahan lol....
hueheuehueheeehue......katenye....tapi sebelum tu dah g sarapan kat mamak syawal la...
takat minum je...makan dah kat umah roti bakar....


9.30 a.m ....

perut dah lapar la....awal lagi..keja pon agak bayk...
buka email je dapat email dr hr...
nak kena sumit soklan exam student...agak drastik ni....
tumbang kejap aku...
huheueheueheueheu


1.30 a.m ...

tgk jam dah tgh rupanye....trus kemas meja n g makan laollllll...
nilah lauk aku makn...macam bayk giler nasi tu........tak larat kot nak habiskan........air jelah yang aku suka....otak dah jemmmmm...perut laporrrr...makan je lahhhhhhh............
sambil makn tu tgk gelagat orang lalu lalang..........




akhirnye................kan aku dah kata..tak habis pon nasi......sayang la...........
nasi ni nagis tau....
air je yang aku habiskan....sirap tuuuu....dah kenyang tu pandai la nak jalan balik opiskan.....






2.15 p.m...

lama gler ekk g makan....dah kenyang malz tu yang lwat...
masuk opis nantok lak....wat tak tau je....




5.45 p.m....

akulah orang pertama yang punch card...hehehhe...dalam otak nak balik je...mata nantok...
sampai umah tak tdo ponn...kena lak kemas baju lol....
malaz gler...........
esok keja lagi........
hueheuhueheueeueheueueeu................

bila hari jumaat aku suka la............
heheheheheheheheh

Saturday, July 18, 2009

kAta-kATa hikmah......


hidup memerlukan pengorbanan dan pengorbanan memerlukan perjuangan.
perjuangan memerlukan ketabahan,ketabahan memerlukan keyakinan.
keyakinan pulakmenentukan kejayaan....
kejayaan itulah yang menentukan KEBAHAGIAAN....

Nafsu mengatakan perempuan itu cantik atas dasar rupanya..
akal mengatakan perempuan itu cantik atas dasar ilmu dan kepintarannya...
hati pulak mengatakan perempuan itu cantik atasa dasar akhlaknya.....

Gantungkan semangat dan azam mu setinggi bintang di langit dan
rendahkan hatimu serendah mutiara di laut....

Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar..
sahabat yang setia ibarat pewangi yang mengharumkannyeee..
sahabat sejati menjadi pendorong impian...
sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan allah...



INSYALLAH.............................................


Thursday, July 16, 2009

TaK SabAR hAri JUmaaT...




yahooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
esok JUmAaT..............

tak sabar nak cuti n nak balik umah klang...
nak lepak ngan family lol..dah rindu sangat la...
dok sini boring la...
tak de apa pon..nasib ader laptop niii...

yehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........

Wednesday, July 15, 2009

holiDay kaT kaMPuNG.......


hahuahueheeheu...best giler dapat balik kampung ku last week....
tgk r pokok nangka ke cempedak aku pon tak tau....banyakkkan buahnye...
ni baru ckit...aku tak tunjuk yang lain...




nilah buaian yang atok wat..aku naik..best tu..buai laju loll....dah la tepi bukit jatuh sia2 je...
hueheueheuehu



sebenarnye balik kampung nak ambik rambutan..tgk rr..banyak..tapi malaz nak petik laa...
tu la moyang kot..aku pon tak tau la...
ermmmm



ni lah ayah ciap posing lagi time ambik rambutan...
banyak sgt la....
puas melantak dah....



hahahaa...ambik ni buah rambutan makan la sampai kenyang ekkk....

Thursday, July 9, 2009

my New Home.......


ni rrr..HAll UMAH AKU.......besaR tuuuu...TAAPiiii BOSAN...tak de apa pon...

borink la.........apa nak wat pon tak tau la........TuNGu masa je nak hujUNg miNGu leh BAlik
kLAng juMPA FAMIlY kAT umah LOL............



ni r teman aku yang palin setia....tak dia ni tak leh aku idup...hueheueheueehu..
peneman dikala sunyi lol....
yang lain tak leh wat pe rr..dah nak ditambah tak leh ...nak kurangkan pon payah...
hueheueheuehue..aku je yang tau lol.....
spongebob dah naik letih ikut je kemana aku g...
huhuhuhuhu







OpiS MaTE ...............YuhOOoooooo....


hahahuahuehehu........NI lah DEpARMEnt akU keja Tau....best gak r...
meriah tempat aku ni dengan kerenah student n lecture nye yang nakal2 gak..kadang tu acah2 banyak keja jeee.....hueheuehueheue.(k.aisyah cakap)

nI r WAn lecture lanskap...nampak je pendiam tapi dia lah paling kuat nyakat kitaorang kaum hawa ni...dia ni comel n suka wat lawak yang nyakitkan hati kitaorang jee....
best r dia ni....konon garang la tu....paling bz je dia laaaa....
hueheueeheuehue

ni arr..k aisyah..lecture paling comel..hueheueheue....acah2 wat2 keja sebab nak ambik picas dia je...
hueheuhhhhhueueeuheueehu....
kuat cakap je dia...non stop punye lol........
hueheuehueheue...student takut kat diaaa.lau marah 1 level leh dgar........
hueheuehueheu.........yang dok jenguk kepala tu ...IKBAL...sempoi je dia lol....
suka nyakat k.aisyah ni laaaa....



adui..byak keja lak..acah2 tempat sepah ni tempat aku lol....ngah wat pepr exam la time ni..
agak serabut otak lol...
huehueheueheue....yang lain tukang gelak je.......



ni gambaran keseluruhan opis aku...agak sepah banyak gak lol keja nyee...tapi semua mentain
je........relex je tau...........tu yang gayut k.aini la....bz time ni nak tunang tau..jgan ngorat...
huheueheueheu

nilah gambaran serba ckit tentang opis aku...best gak kan....hehhhee
kadang banyak keja nak buat tapi relex je..malz nak buat...
time kelas lak nak ngajr kan tapi student datang lewat gak...

agak borink pag awal datng g la minum dulu kat mamak syawal la...
menu harian roti canai n teh tarik baru rm1.70
murah lol..............

pastu naik opis 8.45 a.m...
cri mood bru wat keja la....
balik tu masa yang aku nantikan kul 5.45..lambat sangat la........

Monday, July 6, 2009

BoRed dAY.....

6.30 A.M

Errmmm....hari pertama Kat UmAh BAru ni...bgun awal..lollll..dah biasa bgun kul 5.00 a.m...
mandi n trus ciap..terasa lak macam x-cited nak g keja...

8.15 A.M

bILa dah lama tunggu time nak g keja terasa macam malaz tp dah nama pon kejakan...g keja jalan kaki je...tak sampai pon 5 minit tau....layan je walau pon terasa gak penat ckit naik bukit tu lol....

entah la...rasa best kot dok cni..tapi rindu lak kat umah tu...dah selalu balik nampak ibu,adik,ayah..bila kat cni macam boring..so tak sabar nak tunggu hari jumaat..hari yang paling aku suka la.........

yahooo!!!!!!!!!!!!!!
HOLIDAY TIME........................
i likE WEEKEND!!!!!!!!!!!!!
i hate MonDAY!!!!!!!!!!!!!!!
i Love enjoy!!!!!!!!!!!!!!
i hATE PROBLEMS!!!!!!!!


Friday, July 3, 2009

GoiNG SkY bRidGE KlCc......

Time g ni dengan student archi geomatika kolej....BesT gak r...tak penah naik dapat naik kan....
hueheuehueheueheue......tarikhnye 2 JULAI....haRi KhaMIS.....NIlah pemandangan dr atas..
best sgt.....................


ni lah gambar adik ayu.....blum naIK lagi dah byak dia nak posing...
hueheueheeheueheu....pening nak melayan....nyesal gak bw dia....
hueheueheuehue



ni ha tgk arr pese dia...merepek gak rrrr.....nasib baik comel....huheueheueheu





ni lak time dalam LIF lol....takkan nak naik guna tangga..semput kitaorang

brIDge ni terletak kat tingkat 41 n 42...kelajuan lif ni lak nak sampai kat atas ni hanya 42 saat tu...cepat giler la....

time dalam lif ni pon byak penerangan yang diberikan..
so dgar je lahhhhh.....






ha ni la....time kat atas bridge....1st gambar aku n ayu...
hueheueheueheheue...cantikkan...(perasan sendiri jee....)




ha tgk ar...dak kecik ni pose....mCam arTIS la konon...
hueheueheueeuehue



Ni lah antara student n lecture YANg TUruT seRta DALaM lawaTAN
Ni Tau...diorang ni ok laa..sporting je....
happy n leh la masuk kepala aku ni......



video

Ni la....kenangan video kat atas jambatan KLcc........


Tuesday, June 30, 2009

mENara taming SARI.....

Ni ...MENARA TAMING SARI....best tu..naik ni je dah dekat 7 minit tau..kat atas ni dapat lihat semua pemandangan melaka...puas hati ni tau....ni replika je...tapi memang indah MELAKA tau..







ni PON PEMANDANGAN DARI ATAS TU...melaka yang sedang membangun la ni....memang indah laaaa....


tRip MeLaka....

Time ni baru tibe kat melaka.....kitaorang g sana pon tak dirancang....
sempat lagi tu nak bergambar ngan lembu yang comel ni tau....best sgat...
dah macam g holiday ngan PAPA tau....huheueheeuehueeh...tak rr papa selamber je ngan suar pendek dia...eeee...wat malu je....
hueheueheuehue.....sempoi..............


Ni la antara muka yang g...cian aku tak de lak..dah tukang ambik gambar..
hueheueheue.........time ni nunggu nak naik menara taming sari laaa...muka excited ger!!!!
budak kecik ni lagi la..ngan gigi besar ditunjuknye...
hueheuehue............papa lak sibuk tgk pemplet tu...

.







ni lak muka adik ayu Yang angin je...hueheueheueu..

dipujuk ngan ibu...ni la time kat ats menara tu...tak tau nak gambarkan macam ner my heart...huheueheue






thanks 4 hubby coz jalan ngan bersama ek...best sgt time nii....
nanti ader masa kita g jalan lagi..(ponteng keja lagi la...)huheueheueheue.....
nak jalan punye pasal la ni kan ....