Friday, December 25, 2009

ermm.....

salam..lama dah tak berblog...event sal kwin pon aku mlaz nak story...
tak sempat pon nak crita yang best..biarlah tersemat dalam hati ni...best sgt...
hope kekal hingga akhir hayat....

.....................................................................................................................................

ari ni krismas day..dk umah je la....hubby keja...masak dah..kemas umah..semua dah wat...
tapi still tak tau nak wat pe ag...
insyallah lau tak de apa,mlam ni nak gerak g p.d nak holiday kat sana jap r...hueheuehueehue....
.....................................................................................................................................

adui..tetiba misz giler kat hubby ni...lambat tol nak tunggu dia balik...
so sweet kan..hueheueheu
ni la lumrah kehidupan..mkin hari mkin syang....

k...nak cau la..tak de pe nak story dah..buhsan...nanti sambunk...k...

tatitututititiaaiiit..................~~~~love hubby....faizol & adillah

No comments:

Post a Comment