Thursday, April 22, 2010

tahNiaH....


tahniah !!!!!
to raja iza azlia & suami nye...
akan kehadiran cahaya mata yang pertama....

sangat comel......

Wednesday, April 21, 2010

sedih hati ni.....


sapa nak faham hati ni lau bukan diri sendiri....
mengangis sorang...
susah sendiri...
senang bersama....
tak tau la nak luah macam ner sakit nye hati ni...nak nagis pon rasa nye dah
tak kuar air mata ni....sedih sgt ni....
tuhan tolong tabah kan hati hambamu ni...
beri lah aku kekuatan ni....
untuk terus menjalani ujian dr mu ya allah...
tu je mampu aku katakan....
tak tau dah nak minta tolong pada sapa nak luahkan semua nye...

apa salah aku..semua aku wat lau boleh nak yang terbaik....
tapi ni aku terima.....napa ek????
susah ke tok ko memahami apa yang aku mau....
penah ke aku meminta dr ko...
semua aku nak uasaha sendiri....

nangis pon bukan jalan penyelesaian nye.....
baik aku bawa hati ..tu pon blum tentu selesai kot....
sujudpada yang esa sentiasa....
berdoa dan berusaha..serta bertawakal....
tu jalan yang sempurna....
moga tuhan kuatkan semangat ku menjalani hidup ni.....

cian baby mammy dalm perut ni..
hari2 tgk n dgr kesusahan mummy dia....
nak wat macam ner...ni lah lumrah hidup....
perlu dilalui tiap insan....

ya allag ya tuhan ku...bantu lah hamba mu ini....
berikan kekuatan pada ku....
berikan aku kesempurnaan dalam hidup ini....
moga dipermudahkan segala urusan ku...
tu je yang mampu aku buat selain solat 5 waktu pada mu....





Monday, April 19, 2010

4 BULaN di ALaM PerKAWinAN




cukup 4 bulan setengah kami berkahwin...
banyak asam garam nye dalam rumah tangga...
sentiasa kena jaga hati suami..
kena jaga mkan minum suami...
kena basuh pakaian suami...
kena jaga segala nye la....
walau dia tak nak pon kena tanye nak air ke tdak...

tapi cian hubby...
sejak aku pregnant ni hubby kurang layanan tu semua..
aku banayk meragam....tu ini serba tak kena...
mungkin pembawakan budak...
dak cuba elak tak nak meragam tapi tak tau..... :p
naik hangin hubby 1 badan....

tapi hubby sabar layan kerenah aku...
selalu hubby ikut kehendak aku...
kadang terharu n sedih ngan kasih syang hubby...

ThAnkS Mr FAizOL......

LoVE u sO much...........

aku pregnant hubby kena makan luar..
tapi hubby rajin masak....
aku paling suka mkan asam hubby..
tapi kuah je la...sebab aku tak mkan ikan...
hehehehehehehhe




- ni pices time kat umah hubby wat kenduri...-


insyallah minggu ni kami akan g holiday ke TeRengGaNU......
kami akn g bersama family aku....
tak sabar nak jalan jauh....
harap seronok....
dan lau tak de aral melintang lak bulan 5 balik kampung KeLaNtaN....

MAK mEntUa dah tanye bila nak balik...
last aku balik time raya cina..tu pon kenduri kami...
lama tak balik lor.....
hubby mesti dah rindu family dia kat sana..
aku suka nyakat dia kata tak mau balik sana...
hehehhehehehe..padahal hati nk balik...sebab leh g shoping sana...
seronok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tapi yang penting g terengganu dulu...
nak g masjid kristal n lalu kat petronas.....
yuooo!!!!!!!!!!

k..nanti aku update..after balik dr holiday...

(tu pon lau ader mood...)


hueheuheuehueheuehueh.....



Faizol & adiLLah



Saturday, April 17, 2010

- -- - - - - - <'@ suturday >>>>> boring



CaMEROn.......

tetba terasa mau ke sana....apa ek yang ader kat sana....ke sebab cni panas aku nak ke sana???
ajak hubby tapi dia kata nanti...so sad :'( ......

boring giler hari ni..semua orang dah balik dari makan tadi membongkang je....
kejut semua tak mau layan...tapi aku nak try seacrh apa yang ada kat CAMERON....

hehehehhehehe....come kita tgk ek...mesti best..last aku g ting.3/4 kot..lupa r..
banyak kenangan time g sana tu....

layar lah web ni >>>>>> http://www.cameron.com.my/










dah...g la search..banyak info dalam ni...yuhooo~~~~~ yang nant aku update bla dah g...
pices aku lagi aku masukkan tau.....

tunggguuuuu~~~~~~~~~~

tak sabar nak g ni..tunggu je bila la.....








Tuesday, April 13, 2010

membosankan....

ni la maslah aku..paling bosan bila b g work..aku keseorangan di rumah..adui...
dah tak tau nak wat pe ni tau..sgt la bosan!!!!!
help!!!!

nak main tenet dah naik muak..
sampai dah tak tau nak wat pe dalam ni...
nak tdo lak mata tak nantok..adui.....

tunggu b call la...
huehuhuheuheu

Thursday, April 1, 2010

esset KWSP BANGI........


ERRMMMM.......
AGAK sakit otak gak minngu ni.....1 week aku bengkel wat soalan..ingat kan selama ni mudah la
sgt wat soalan ni....errgghhhhh~~~
rasa macam dah hebat soalan aku wat..tpi rupa nye banyak benda
bak kena ubah..adui...naik tension....

1 week aku tinggalkan hubby........
cian hubby..sabar k syang..jumaat ni ayang balik...
huhuhuhuhu...rindu dah sgt kat hubby tau.....
apa la dia mkan...apa la dia buat...
erm..mcm2 berlegar dalam pale ni...

bbb....dah tak sabar nak blik!!!!
wait me k....
hueheuheheu
k love n mizs mr faizol.....