Wednesday, August 11, 2010


seLaMAt BER pUasa


kepada :


Semua umat islam yang beragama islam...

family tercinta...

husband yang disyangi sehidup n semati...

shabat handai yang jauh n dekat...

dan
semua yang puasa la
...

sempena bulan baik ni sama-sama la kita mengerjakan amalan yang mulia...

jangan lupa solat n bertarawikh...

pada yang mampu sedekah la sedikit banyak kat masjid...
yang paling penting adalah ZAKAT!!!!!
WAjib.........



BAGI KU TAHUN NI ADALAH 1ST PUASA BERSAMA SUAMI TERCINTA
TAHUN NI JUGA 1 ST BERHARI RAYA
kami bersama
dan
tahun ni juga bakal dapat rezeki iaitu CAHAYA MATA
YANG TAK TERNILAI bg kami berdua.....

insyallah semua akan berjalan dengan lancar
mengharapkan ramadhan n syawal yang sempurna


selamat berpuasa......




Sunday, August 8, 2010

weekend~~

indah weekend ni...dapat bersama family...

dah lama tak dok umah semua nye...heuheuheue...
tiap minggu ader je tempat nak tuju..
minggu ni kami dok umah..
tapi tanpa angah n adik huda..
buhsan gak la....

adui~~~~
esok dah mula kerja..semua orang pasti tak suka la....

agak malz nak mulakan hari isnin ni...
apa pon kita tetap kena truskan...


malm tadi celebrate besday my sis..dah besar dia...
dah leh kwin..ermmm..tak mungkin...tak hanis blaja la...
hueheuheuehue....
ramai gak yang datang~~~
penuh umah n riuh dibuat nye la....
menyeronokkan...
tgk kawan2 dia datang umah la....

my mom masak mee kari..sgt lazat..macam2 ader..kentang goreng la...
disert lak sirap jeli..lagi lazat la....

nyumm~~~nyum~~~
alamak dah nak masuk tgh ahad la..nak kena balik kl..macam malaz je lak...
sebab dok pikir kerja esok la...
ermm~~~ ilang kejap mood bila kenang keja...
lau tak keja tak da duit lak...
loaallaalaaloaalal....

cuba menenangkan hati yang tak de mood keja ni....

k...stop nak kena blah~~ no idea dah.....

tatatauttuiaatutituatauu

Thursday, August 5, 2010

no story..
no mood..
no fell...

bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!