Sunday, August 8, 2010

weekend~~

indah weekend ni...dapat bersama family...

dah lama tak dok umah semua nye...heuheuheue...
tiap minggu ader je tempat nak tuju..
minggu ni kami dok umah..
tapi tanpa angah n adik huda..
buhsan gak la....

adui~~~~
esok dah mula kerja..semua orang pasti tak suka la....

agak malz nak mulakan hari isnin ni...
apa pon kita tetap kena truskan...


malm tadi celebrate besday my sis..dah besar dia...
dah leh kwin..ermmm..tak mungkin...tak hanis blaja la...
hueheuheuehue....
ramai gak yang datang~~~
penuh umah n riuh dibuat nye la....
menyeronokkan...
tgk kawan2 dia datang umah la....

my mom masak mee kari..sgt lazat..macam2 ader..kentang goreng la...
disert lak sirap jeli..lagi lazat la....

nyumm~~~nyum~~~
alamak dah nak masuk tgh ahad la..nak kena balik kl..macam malaz je lak...
sebab dok pikir kerja esok la...
ermm~~~ ilang kejap mood bila kenang keja...
lau tak keja tak da duit lak...
loaallaalaaloaalal....

cuba menenangkan hati yang tak de mood keja ni....

k...stop nak kena blah~~ no idea dah.....

tatatauttuiaatutituatauu

1 comment:

  1. wes...lame x catch up ng kau...how many months to go ???

    ReplyDelete