Monday, December 28, 2009

happy day & suprise day.....

first nak wish thanks to hubby coz semlam bawa g jejalan n yang paling best suprise dari hauby...
nak tau jap ag r....start dr mula la nak story ni.....

kkkRRRRRiiiiNNggggg.....fon aku bunyi pagi semlam...tgk jam kul 9 pagi....sapa call lak ni...

kakak faizol!!!!!
means kakak hubby la....

aku :hello....
akak : ya allah!!!!tak bangun agi...

hueheueheue..dengan selambar aku jawab..

aku : laki ku blum pulang dr keja mlam....
akak : ooo....ni saje je call nak ajak sarapan...
aku : malaz la...tak lapar...

(padahal aku lapar..malz nak mandi punye hal...hueheueeh)

aku : akak,jom g mandi ulu yam!!!
akak : ha jom ar...jap agi call semula
nak kuar kul brapa...???
aku : ok...kul 12 kami sampai umah akak la...

heueueheeueheu...entah macam ner leh kuar lak ayat ajak family hubby g mandi manda

...................................................................................................................................................................

masa berlalu..ciap2 la kan...kul 12.30 gerak ulu yam..otw tu tak ujan pon..jalan lagi ujan ckit...nak sampai lak terng je...sampai paking je ujan lebat giler la....takut tgk ujan tu..dah la tadi jalan tak lurus...hehehe..bengkang bengkok la....nak mandi tak leh..air sungai dah keroh...so dok tgk je la air tu...lambat giler ujan stop...erghhh..

air sungai yang deras...keroh...

tension aku nak mandi tak dapt!!!!!!so balik je lah ngan muka kencundang...huhuhuhuhuhu...dah la exited giler nak mandi tau....

.....................................................................................................................................................................

supRiSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hubby ajak kuar ptang nye...g ambik barang kat kl....aku pon ikut n ambik la barang...
pas tu tak tau nak g aner..hari masih awal...jam baru kul 6...tanye hubby nak g aner...dia senyap je...

dia pandu kete bawa jalan dulu..lalu depan kLc
C....Best sgt..lama tak jalan ber 2...
hehehehehhehe....

kete menghala ke jalan AmPAng!!!!
nak ke mana lak ni???
ermmm...diam
je la.....

V
V
Vv
V
vv

v

WOw!!!!!!!!

selamat datang ke bukit tinjau...

haPpY!!!!!

selalu sebut tempat ni..tak sangka lak hubby bawa g cni....

ThANkS....
loVE u so MUch
mR F
AIZOL.....


best sgt kat atas tu..dapat tgk kl...
n paling bermakna...
hubby ajak dinner kat atas tu sambil tgk matahari n kl...

wow....tak tau nak kata hati tu....

kami makan n berbual...seronok sgt...
lpas magrib kami pulang...

rasa nye indah hari yang berlalu ni...

sekali lagi thanks hubby.....

LOvE
mr.faIzoL....



hubby & me



Friday, December 25, 2009

tak semua indah.....

nak semua kena usaha..tiada yang indah...kita lau nak sesuatu tu usaha sendiri...
jangan mengharap pada yang tak pasti...so lau leh kita usaha selagi boleh untuk
kepuasan hati ni sendiri...

..........................................................................................................................................

tu yang di lalui tiap orang..sedih sgt...misz my family....
hope next week leh jumpa family.....simpan hasrat hati..jaga hati semua pihak biar hati
pon hati sendiri sakit...

..........................................................................................................................................

masuk minggu ni dah 2 week tak balik klang....apa la yang diorang wat..mesti seronok..best...
huhuhuhu........rindu sgt pada mereka.........

.........................................................................................................................................

apa nak wat malam ni???dok lepak umah je la...layan intenet ni...layan je apa yang patut...
errgghhhhhh~~~~~~~~~~~~~~~~
macam tension lak...nak jalan n shoping gaji tak lagi...
dok umah la...

........................................................................................................................................

alamak tetiba teringin mkan pizza lak....sedap nye..macam mulut ni la nak mkan...
ni la nama nye nafsu mkan...nak mkan masakan ibu pon ader gak ni...next week je la...

........................................................................................................................................

continue story nanti k...
tatataititututututtutututiattata~~~~~~~~~~


bersabar tu satu perkara yang paling baik sekali..jaga hati orang lain biar hati kita sakit pon..
insyallah...hari ni bukan hari kita tapi lain kali mungkin rezeki kita k...
moga tercapai hasrat hati..tiap orang punye kemahuan n kehendak...




ermm.....

salam..lama dah tak berblog...event sal kwin pon aku mlaz nak story...
tak sempat pon nak crita yang best..biarlah tersemat dalam hati ni...best sgt...
hope kekal hingga akhir hayat....

.....................................................................................................................................

ari ni krismas day..dk umah je la....hubby keja...masak dah..kemas umah..semua dah wat...
tapi still tak tau nak wat pe ag...
insyallah lau tak de apa,mlam ni nak gerak g p.d nak holiday kat sana jap r...hueheuehueehue....
.....................................................................................................................................

adui..tetiba misz giler kat hubby ni...lambat tol nak tunggu dia balik...
so sweet kan..hueheueheu
ni la lumrah kehidupan..mkin hari mkin syang....

k...nak cau la..tak de pe nak story dah..buhsan...nanti sambunk...k...

tatitututititiaaiiit..................~~~~love hubby....faizol & adillah

Saturday, December 19, 2009

bersarang...

selamat pagi.....
lama dah tak berblog ni..rasa macam dah tak de skill plak..hueeheueheu...
fuuhhhh....fuhh...
tiup habuk ni...banyak lak yang melekat ni....
ari ni dok umah sorang..hubby keja...
tak de teman...adui..bersarang otak ni....
tunggu masa nak kuar..
opppss.....kete lak tak de...dokumah dah la....
ermmmmm.............