Monday, September 28, 2009

HAPPY beSday...



selamat hari lahir to my love....
semoga panjang umur n murah rezeki....

28 september 2009....

Monday, September 21, 2009

sElaMat HAri RAYA...




seLamAt HAri Raya!!!!!!
kepada umAT iSLAM di seLUruh MAlAYsIa.........

sayA meNGUCAPKAN kepADA seMUa
kawan-kawan,saudara mara
dan
yang paling penting family tersayang....!!!!!!

seLaMAT Hari raya!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, September 17, 2009

nigth walk...at bandar KLaNG....

:- faiZol & aDiLLah -:

pices ni depan masjid baru kat klang tu..tepi sungai....

vv
v
v

v
v

yuhoo!!!!!!
selamat hari raya.....
malam ni kami g bandar klang...sesak giler...
saje kami jejalan nak habiskan masa bersama sebelum faizol balik kg...

agak bosan bazar nye....
so dgan secepat mungkin kami pon pulang lor ke rumah...
sampai umah cuci kaki n tdo dgn nyenyak....

hueheeheueheue.......

-end-



awaL...



ERMM.......
apa nak wat kat opis pepagi ni.....
bosan giler....awal ek aku dtang.....soa apa lagi,update blog lor....


malam tadi g bazar klang...
jjjeeemmmm....
sesak nafas 1 hal..lenguh kaki 1 hal lagi..mna tak nye control clush...
naik angin gak r...
tapi nak jalan punye pasal sanggup je...
hueheueehu~~~~~

adui..mana lor kawan2 ku ini...amat membosan kan lah...
ptang ni ingat balik nak g jalan pkns lak nak tgk baju raya lor...
tak beli 1 apa lagi pon tau...
sedih......




kkkkk.....next posting tunggu ader masa nanti...
no idea lor...




BaBY..




Eecited giler bila tau my frenz manja dah pregnant 5 week...
errmm..dapat lagi nak buah ni....
tak sabar nak tgk perut dia membesar lor....

TuNGGGUUuuuuuu.......

ader lagi 8 bualn..dijangka bulan 5 date dia...
hueheuehu~~~~~


Monday, September 14, 2009

LoVE .....




ni story about my love...
muka je garang tpi penyayang n penyabar melayan kerenah bakal bini dia ni....
hehehehehe...
actually kami dah tunang hampir 6 bulan yang lalu..
dan akan mendirikan rumah tangga pada 6/12/2009...
tarikh yang penuh makna ni tau....

v
v
v
vv

v
v


:- adillah & faizol -:




doakan kebahagian kami hingga akhir hayat k....
insyallah....



Aku Dan Dirimu


Tiba saatnya kita saling bicara
Tentang perasaan yang kian menyiksa
Tentang rindu yang menggebu
Tentang cinta yang tak terungkap

Bunga
Sudah terlalu lama kita berdiam
Tenggelam dalam gelisah
Yang tak teredam
Memenuhi mimpi-mimpi malam kita

Duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
Perasaanmu, rindumu, s’luruh cintamu
Dan kini hanya ada aku dan dirimu
Sesaat di keabadian

Jika sang waktu bisa kita hentikan
Dan sgala mimpi-mimpi jadi kenyataan
Meleburkan semua batas
Antara kau dan aku, kita



love u 4 ever...........












Saturday, September 12, 2009

shOppiNG EVEry FRIDAY....



hUhueheueheueheu...

macam biasa lor....gelak dulu sebelum post ni...
tiap jumaat pasti kami 1 opis kuar jalan jusco tu...
naik muak kot jusco tu ngan muka kami....
biasa nye kami g ber 4 lor....
aku,k.aishah,fila n k.aini....

bEST TU G shoping...
tahun ni semua kena beli sendiri..agak sedih gak r...
huhuhuhuhuhu

vv
v
v

vv



:- cantikkan baju budak kecik ni -:


lepas penat Memilih baju tiba masa nak bayar..panjang giler lor beratur...
yang tukang beraturnye fila la....
aku lak jadi kamera women je...
hueheueheueeheu.....
sempat aku li baju n seluar je....

v
v
vv
v

:-ni ar barisan yang perlu kami tunggu tok bayar je tau -:

v
v

vv
v


:-ha ni k.aishah ngan fila yang ngah dok cbuk ngan baju diorang tu -:

vv
v
v
v
v


:- ni ha muka fila sengal dok beratur -:
hueheueheueheue

setelah penat kami berjalan n memilih pakaian kami pon pulang ke opis lor...
bulan pose ni tak leh nak makan lak,...
hajat hati teringin nak makan yang sedap2 je lor....

kkk..insyallah nanti kita shoping lagi...
hehehehehehehe...






Tuesday, September 8, 2009

-: BuKA uMAH kaKak faiZoL :-

7/09/2009
6.30pm

vv
v

buka umah kakak papa...agak lama gak wait p
a kat umah..ciap mandi lagi tau...
ermm..lau ikut hati nak je tdo...nasib la syang punye pasal...
hueheehueehueheue....
just buka air tebu n lauk2 jelah....
(lagipon aku tak pose...)
hueheueheueheu
.........
mula nye ingat nak balik umah ibu tapi macam dah ptang so malaz la....
sampai tu main ngan anak buah dia...comel...
nama dia :-balqis-:
putih je dak nye....tak macam papa lor....
hueheueheuehue


:balqis:
comel sgt.....


dia lau ngan aku senyap gak rr,tapi lau nampak ibu dia meraung gak lar..naik rimas aku..
lau papa lagi la dia nagis kot....
pa suka usik dia...comel sgt kot r...





Monday, September 7, 2009

UpDAte bLOg...



ermm...lama dah tak tgk pon blog ni..cian nye blog aku ni...
sebenarnye banyak aktivity aku tapi dah bz nak wat macam ner kan....
k aku story ckit2 je sudah la..tambah nak raya ni lagi la bz sgt2 tau....

10/08 - 12/08 2009
v
v
v

v

time ni aku kat pulau pangkor..bawa student g site visit sambil tu aku g tenang
kan pikiran yang kusut ni plak...
hueehueeeu...agak seronok gak la kat sana tau......

nilah aku pon dah naik lupa aku wat pe lagi sampai tak sempat nak update blog ni....
skrang bulan pose...

3/09/2009

v
v

v
v

kami g berbuka pose kat ampang plak..g satu department..best lor...
banyak giler aku makan tau....

4/09/2009

v
v

v
v

ni lak aku g tgk sample kad kwin...tapi tak puas hati gak...ni nak masuk kali kedua lak la...
biar buat bg puas hati..aku kwin sekali je seumur hidup la...
hueheueheueheueheuehh......

1/09/2009

v
vv

v
v
oh ye..sebelum2 ni gak aku bz ngan lawatan pegawai penilai tok student aku tau...
kena check 1 persatu fail diorang...dah la 27 orang...
lenguh tgan nak menyain fail diorang...

10/09/2009

v
vvv
v
v
v

time ni lak aku akn bz ngan preparation student nak wat majlis berbuka pose....
nak kena tolong masak lagi...
uh banyak keja lor....
naik bosan aku ni...
lpas ni lak tak tau la apa lagi keja aku....


kkk....
cukup..nanti aku sambung lagi....
adios.................