Thursday, December 30, 2010

kOleksi PICES hERO

MUHAMMAD ASIY FAYADH BIN MOHD FAIZOL

ni lah hero hati kami be
rdua
merupakan cucu sulung da
lam keluarga aku
tapi cucu no.3 dalam keluarga belah suami aku
yang paling best nye aisy merupakan cucu tunggal lelaki bagi kedua-dua belah pihak
keluarga kami ber
dua
kira nye manjadi pujaan hati semua oran
g dan disayangi semua
kadang aku lak yang n
aik jeles


ni lah muka aisy time baru lahir
sangat la tembam geram aku n yang lain2 tgk
saat aisy lahir rasa terharu sgt
terasa gni la rupa nye mak kita melahirkan kita susah n sakit nya kita tuhan saja yang
tahu,tapi alhamdulillah saat aku lahirkan aisy sagt mudah n menjadi kenangan yang
takkan aku lupak
an...
sebab time tu azan subuh berkumandang jadinye sampai sekarang aisy lau
dengar azan je cepat je dia
bangun...
pagi lau orng dalam rumah belum bangun dia dah bangun..

TU LA,JADINYE AKU PON TAK CUKUP TDO LA....

lumrah kehidupan la ader anak semua nye tak cukup..heheheheh
ngantuk giler bila terpaksa jaga malam tau,
tiap 2 jam pasti kena bangun nak tgk aisy n bg dia susu
wat masa ni aku dah plan nak bagi aisy susu badan selama yang mungkin
ni adalah yang terbaik dr susu formula
tapi bila dia dah besar ckit campurkan la juga

seronok bila ader anak,benda yang masalah pon leh jadi mudah bila tgk anak kita
rasa macam nak selalu ader disamping nye tpi tu la kena keja n naikkan taraf ekonomi
lau tdak mana nak cukup nak enjoy n beli itu ini..hehhe...

nanti kita sambunk ag la...nak pikir next story

p/s : kan aku dah kata banyak sgt crita nak crita ni tak leh behenti ni~~~



Wednesday, December 29, 2010


aisy kena JUANDIS @ DEMAM KUNING

nilah rupanye aisy dok dalam ni..benci n sedih sgt hati aku ni tengok tau..
tu la naluri seorang ibu,
dengan aku sekali masuk spital la...
baru nak rehat kat rumah time tu apa la...cian bila tgk dia kan
mata kena tutup gitu lak,yelah tak mau kena sinaran biru tu..dah la kena bogel
tapi aku bila doktor tak de aku kai kan kain balut dia
sejuk kot dalam tu sampai kulit dia kering je

apa pon tu semua mengajar aku erti segala nye bila dah ader anak ni...

alhamdulillah tak sampai seminggu dah ok
berkat aisy minum air susu ibu...

terbaik dari badan ku ini..

heheheheheh.....

FFFFuuuuuuHHhhhhHHHHH~~~

FFFFFuuuuuuhhhHhHHhhhHhhh~~~~~~~~~~~~~

Lama sudah tidah berblogger ...
last post lau tak silap bulan 10 kan,pastu aku dah malz nak menaip lagipon time tu ngah pregnant
wat kata laki aku semua aku malaz nak buat.
yelah penat tau bawa perut walaupon kecik je perut aku ni time tu.
tiap hari ke tempat keja kena layan kerenah pelajar,kerenah manusia yang suka nyibuk hal orang
macam2 la...

Hari ni dah dekat 2 bulan aku dok umah...
maklum lah dah habis pantang n sedang bercuti,
insyallah lau rajin next week naik keja,
lau tidak cuti la lagi..maklum la nak dok lekat dengan my baby
BOY
vvv
vvv
vv
V


MUHAMMAD AISY FAYADH BIN MOHD FAIZOL

biar aku kenalkan AISY k...

PUTERA sulung kami
lahir pada 10/11/2010
jam 6.47 a.m
di H.B.KUALA LUMPUR
berat dia 2.68kg

Alhamdulillah berkat doa semua orang aku melahirkan AISY dengan mudah,
syukur kehadrat illahi

saat paling seronok bila dengar tangisan pertama aisy la..
daddy plak menanti depan LB dengan penuh kesabaran
cian sangt kat daddy nak masuk LB tak sempat coz aisy dah kuar time tu..

hehehehehe....

DOAKAN AISY membesar dengan sempurna k...

INSYAALLAH