Thursday, December 30, 2010

kOleksi PICES hERO

MUHAMMAD ASIY FAYADH BIN MOHD FAIZOL

ni lah hero hati kami be
rdua
merupakan cucu sulung da
lam keluarga aku
tapi cucu no.3 dalam keluarga belah suami aku
yang paling best nye aisy merupakan cucu tunggal lelaki bagi kedua-dua belah pihak
keluarga kami ber
dua
kira nye manjadi pujaan hati semua oran
g dan disayangi semua
kadang aku lak yang n
aik jeles


ni lah muka aisy time baru lahir
sangat la tembam geram aku n yang lain2 tgk
saat aisy lahir rasa terharu sgt
terasa gni la rupa nye mak kita melahirkan kita susah n sakit nya kita tuhan saja yang
tahu,tapi alhamdulillah saat aku lahirkan aisy sagt mudah n menjadi kenangan yang
takkan aku lupak
an...
sebab time tu azan subuh berkumandang jadinye sampai sekarang aisy lau
dengar azan je cepat je dia
bangun...
pagi lau orng dalam rumah belum bangun dia dah bangun..

TU LA,JADINYE AKU PON TAK CUKUP TDO LA....

lumrah kehidupan la ader anak semua nye tak cukup..heheheheh
ngantuk giler bila terpaksa jaga malam tau,
tiap 2 jam pasti kena bangun nak tgk aisy n bg dia susu
wat masa ni aku dah plan nak bagi aisy susu badan selama yang mungkin
ni adalah yang terbaik dr susu formula
tapi bila dia dah besar ckit campurkan la juga

seronok bila ader anak,benda yang masalah pon leh jadi mudah bila tgk anak kita
rasa macam nak selalu ader disamping nye tpi tu la kena keja n naikkan taraf ekonomi
lau tdak mana nak cukup nak enjoy n beli itu ini..hehhe...

nanti kita sambunk ag la...nak pikir next story

p/s : kan aku dah kata banyak sgt crita nak crita ni tak leh behenti ni~~~



No comments:

Post a Comment