Thursday, November 3, 2011

FFUUUUHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!

FUUUUHHHHH ..........


bersawang aku punyer blog ni...
ari ni terajin lak nak jenguk2 blog ni...rindu dah tapi malz nak cerita apa2 la..
so saje je tiup bersihkan la...

hahahaha...
k nak out coz malaz nak menaip..hanya rajin nak baca blog orang lain je....

Friday, May 20, 2011

salam....

lama rasa nya tak menulis dalam blog ni...ari ni kat opis tak tahu napa tetiba tgn gatai nak menaip n rajin lak...buhsan rasa kehidupan yang kulalui ni tanpa anak di sisi..anak jauh dari kami..nasib ada husband yang banyak beri semngat n kawan2 juga yang bagi semngat...ikut hati memang nak cri baby sitter tapi apa kan daya,parents ku tak bg n aku sendiri tidak yakin untuk hantar aisy ke baby sitter..

skarang aisy dah 6 bulamn n dah makin banyak gelagat dia la..tu yang wat makin rindu kat dia..makin syang hari2..tiap hari hanya calling yang aku lakukan untuk dgr sore dia n tahu perkembangan dia dari parent ku..

last week hampir seminggu dia bersama aku..seronok n tetiba terbayang lau lah aku jadi surirumah sepenuh masa n dapat bg n lihat perkembangan anak ku..alangkah seronok nye... huhuhuh..sedih bila dikenang n dipikirkan semua ni...

dalam kepla otak sampai bila harus aku tinggalkan aisy bersama parent aku ek?? ermm.... insyallah lpas raya akan ku ambik dia n hantar ke baby sitter... seronok balik kerja dia akan ada ngan aku..yeh!!!!

apa pon aku bersyukur dapat husband yang memahami aku n family yang boleh bertolak ansur..alhamdulillah..apa pon sayang kalian semua... hari ni jumaat ..saat yang ku nantikan tiapa minggu..padahal baru 3 hari lpas tinggalkan asiy ek..heheh...dah rindu sgt... apa la nasib..huhuhu...

asiy tunggu mama balik esok ek..rindu kamu sgt..mmmmuuuuaaahhh~~~

Saturday, January 1, 2011

PIces AiSY af ter 1 month


hensem kan saya...



senyuman ni buat semua orang yang menyayangi aisy




<>

tarikh lahir :> 10/11/2010
masa lahir :> 6.47 a.m
tempat lahir :> hospital bes
ar kuala lumpur
berat :> 2.68 kg

atok n cik su


cik ngah aisy


<>


<>



tido bersama papa time ni dalam pantang lagi



mama n aisy


nenek aisy






2010

selAMAT tInggAL 2010 .....

TAHUN 2010 tahun yang bermakna dan banyak kenangan yang ada...
tahun 2010 juga tahun aku sambut kelahiran cahaya mata yang pertama hasil
perkhawinan aku n MOHD FAIZOL.... yang paling best aku lahir 11/10 dan anak aku
plak 10/11 ..hheheheheh...sangat la bermakna...

tahun 2010 juga ada lagi azam n cita-cita yang tak tercapai laaa

nak cari keja baru >>> belum tercapai
nak anak >>>dah tercapai
nak naik gaji >>> tak tercapai
nak beli rumah >>> belum tercapai
nak beli kereta >>> dah memang beli sebelum nye lagi

yang lain tu biar lah rahsia...heuehueheuhe....

insyallah lau ader rezeki tak kemena kan.....
apapon mengharap dan berdoa agar tahun
2011
ni membawa sinar yang baru n di limpahkan rezeki yang banyak k...

insyallah ~~~~~~~~~~