Wednesday, September 29, 2010


28 septem
ber 2010

happy besday to mr FAIZOL
SWEET
27
huhuhuhu...
sudah tua suami ku ini..

bakal menjadi ayah n suami yang terbaik



cup cake



hubby n cup cake...

hubby tak mau mkn..
huhuhu..
yang aku ni la exited nak mkan cupcake ni tau

HAPPY BESDAY MR FAIZOL :p


Tuesday, September 28, 2010

menjelang nye kandungan ku 35 week

me 35 week ...

ikut due aku pada 13/11/2010
ni la aku time pregnant...

hehehehehhe...
perut ???
tu je la yang orang selalu tanye...
ader kat bdan la...

skrang dah start sakit2 pinggang n penat2 badan..mungkin dah nak masuk 36 week ni dah cukup bulan...

sepanjang mengandung aku tak lah menyusahkan hubby nak mkan macam-macam
sebab aku telan je apa yang aku nak mkan la...
aslkan sedap sudah :P

hubby senang bab mkan tapi kerenah tu jgan kata la..macam2 aku nye kerenah mengada wat kata hubby tapi dia melayan kan je...

sabar ye hubby
demi anak mu yang bakal lahir ni

tak lama je lagi dah nak kuar dah dia...
tak sabar...
berdoa agar yang lahir ni anak yang yang sempurna serta cukup sifat...
tak kisah boy or gurl
terima je seadaanya...
aku juga berdoa agar menjadi insan yang soleh...

insyallah ....... :P




Monday, September 27, 2010

weekend....
25 september 2010

lama sudah mnetap di rumah ku ini....
tapi tak pernah nak wat mkan2...
so sempena bulan syawal ni ku tunaikan hajat ku ni...

huehueheu.....
jemputan ku adalah student n kawan2 ku yang rapat...
serta saudara mara ku juga la...
semua ni tidak dirancang n tidak ader kena mngena ngan apa2 pon...

ramai gak yang hadir..seronok dapat bual lama2 n dapat bertemu ngan kekwan

dr pagi aku dah bgun tolong ibu g pasar n masak...
tgh lak dah hantar mkanan kat umah aku
(sebab masak kat klang)
heuehueheuheue.....

pastu lpas zohor tetamu dah dtang...hajat aku wat sampai sebelum magrib tapi alhamdulillah rezeki kekwan...
last tetamu aku
aki n dilla....

pasangan yang akan bertunang 10/10/2010...
apa pon selamat bertunang pada mereka....

seronok dapat bertemu semua nye...

thanks pada yang hadir...pada yang tak hadir..nanti lau aku wat mkan2 lagi datang tau...
hehehehehheuehueheu


Monday, September 20, 2010

selAmAT harI raYa!!!!
maaf zahir dan batin lau ada salah n silap ye....
tahun ni 1st raya bersama hubby...

kami beraya di kl JE...
CZ hubby tak
dapat cti...
lagi pon aku dah nak bersalin tak larat nak jalan jauh la....

heheheheeh...
tema raya tahun ni
VV
VV

VV

BIRU......