Monday, September 7, 2009

UpDAte bLOg...



ermm...lama dah tak tgk pon blog ni..cian nye blog aku ni...
sebenarnye banyak aktivity aku tapi dah bz nak wat macam ner kan....
k aku story ckit2 je sudah la..tambah nak raya ni lagi la bz sgt2 tau....

10/08 - 12/08 2009
v
v
v

v

time ni aku kat pulau pangkor..bawa student g site visit sambil tu aku g tenang
kan pikiran yang kusut ni plak...
hueehueeeu...agak seronok gak la kat sana tau......

nilah aku pon dah naik lupa aku wat pe lagi sampai tak sempat nak update blog ni....
skrang bulan pose...

3/09/2009

v
v

v
v

kami g berbuka pose kat ampang plak..g satu department..best lor...
banyak giler aku makan tau....

4/09/2009

v
v

v
v

ni lak aku g tgk sample kad kwin...tapi tak puas hati gak...ni nak masuk kali kedua lak la...
biar buat bg puas hati..aku kwin sekali je seumur hidup la...
hueheueheueheueheuehh......

1/09/2009

v
vv

v
v
oh ye..sebelum2 ni gak aku bz ngan lawatan pegawai penilai tok student aku tau...
kena check 1 persatu fail diorang...dah la 27 orang...
lenguh tgan nak menyain fail diorang...

10/09/2009

v
vvv
v
v
v

time ni lak aku akn bz ngan preparation student nak wat majlis berbuka pose....
nak kena tolong masak lagi...
uh banyak keja lor....
naik bosan aku ni...
lpas ni lak tak tau la apa lagi keja aku....


kkk....
cukup..nanti aku sambung lagi....
adios.................



1 comment:

  1. Byknye la keje ko yer...
    Bz sokmo...
    pape pn, selamat berpuasa...
    Lps 8thn, dpt gak aku jmp ko...(^_^)

    ReplyDelete