Monday, December 28, 2009

happy day & suprise day.....

first nak wish thanks to hubby coz semlam bawa g jejalan n yang paling best suprise dari hauby...
nak tau jap ag r....start dr mula la nak story ni.....

kkkRRRRRiiiiNNggggg.....fon aku bunyi pagi semlam...tgk jam kul 9 pagi....sapa call lak ni...

kakak faizol!!!!!
means kakak hubby la....

aku :hello....
akak : ya allah!!!!tak bangun agi...

hueheueheue..dengan selambar aku jawab..

aku : laki ku blum pulang dr keja mlam....
akak : ooo....ni saje je call nak ajak sarapan...
aku : malaz la...tak lapar...

(padahal aku lapar..malz nak mandi punye hal...hueheueeh)

aku : akak,jom g mandi ulu yam!!!
akak : ha jom ar...jap agi call semula
nak kuar kul brapa...???
aku : ok...kul 12 kami sampai umah akak la...

heueueheeueheu...entah macam ner leh kuar lak ayat ajak family hubby g mandi manda

...................................................................................................................................................................

masa berlalu..ciap2 la kan...kul 12.30 gerak ulu yam..otw tu tak ujan pon..jalan lagi ujan ckit...nak sampai lak terng je...sampai paking je ujan lebat giler la....takut tgk ujan tu..dah la tadi jalan tak lurus...hehehe..bengkang bengkok la....nak mandi tak leh..air sungai dah keroh...so dok tgk je la air tu...lambat giler ujan stop...erghhh..

air sungai yang deras...keroh...

tension aku nak mandi tak dapt!!!!!!so balik je lah ngan muka kencundang...huhuhuhuhuhu...dah la exited giler nak mandi tau....

.....................................................................................................................................................................

supRiSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hubby ajak kuar ptang nye...g ambik barang kat kl....aku pon ikut n ambik la barang...
pas tu tak tau nak g aner..hari masih awal...jam baru kul 6...tanye hubby nak g aner...dia senyap je...

dia pandu kete bawa jalan dulu..lalu depan kLc
C....Best sgt..lama tak jalan ber 2...
hehehehehhehe....

kete menghala ke jalan AmPAng!!!!
nak ke mana lak ni???
ermmm...diam
je la.....

V
V
Vv
V
vv

v

WOw!!!!!!!!

selamat datang ke bukit tinjau...

haPpY!!!!!

selalu sebut tempat ni..tak sangka lak hubby bawa g cni....

ThANkS....
loVE u so MUch
mR F
AIZOL.....


best sgt kat atas tu..dapat tgk kl...
n paling bermakna...
hubby ajak dinner kat atas tu sambil tgk matahari n kl...

wow....tak tau nak kata hati tu....

kami makan n berbual...seronok sgt...
lpas magrib kami pulang...

rasa nye indah hari yang berlalu ni...

sekali lagi thanks hubby.....

LOvE
mr.faIzoL....



hubby & me



No comments:

Post a Comment