Monday, April 19, 2010

4 BULaN di ALaM PerKAWinAN




cukup 4 bulan setengah kami berkahwin...
banyak asam garam nye dalam rumah tangga...
sentiasa kena jaga hati suami..
kena jaga mkan minum suami...
kena basuh pakaian suami...
kena jaga segala nye la....
walau dia tak nak pon kena tanye nak air ke tdak...

tapi cian hubby...
sejak aku pregnant ni hubby kurang layanan tu semua..
aku banayk meragam....tu ini serba tak kena...
mungkin pembawakan budak...
dak cuba elak tak nak meragam tapi tak tau..... :p
naik hangin hubby 1 badan....

tapi hubby sabar layan kerenah aku...
selalu hubby ikut kehendak aku...
kadang terharu n sedih ngan kasih syang hubby...

ThAnkS Mr FAizOL......

LoVE u sO much...........

aku pregnant hubby kena makan luar..
tapi hubby rajin masak....
aku paling suka mkan asam hubby..
tapi kuah je la...sebab aku tak mkan ikan...
hehehehehehehhe




- ni pices time kat umah hubby wat kenduri...-


insyallah minggu ni kami akan g holiday ke TeRengGaNU......
kami akn g bersama family aku....
tak sabar nak jalan jauh....
harap seronok....
dan lau tak de aral melintang lak bulan 5 balik kampung KeLaNtaN....

MAK mEntUa dah tanye bila nak balik...
last aku balik time raya cina..tu pon kenduri kami...
lama tak balik lor.....
hubby mesti dah rindu family dia kat sana..
aku suka nyakat dia kata tak mau balik sana...
hehehhehehehe..padahal hati nk balik...sebab leh g shoping sana...
seronok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tapi yang penting g terengganu dulu...
nak g masjid kristal n lalu kat petronas.....
yuooo!!!!!!!!!!

k..nanti aku update..after balik dr holiday...

(tu pon lau ader mood...)


hueheuheuehueheuehueh.....



Faizol & adiLLah



No comments:

Post a Comment