Friday, July 3, 2009

GoiNG SkY bRidGE KlCc......

Time g ni dengan student archi geomatika kolej....BesT gak r...tak penah naik dapat naik kan....
hueheuehueheueheue......tarikhnye 2 JULAI....haRi KhaMIS.....NIlah pemandangan dr atas..
best sgt.....................


ni lah gambar adik ayu.....blum naIK lagi dah byak dia nak posing...
hueheueheeheueheu....pening nak melayan....nyesal gak bw dia....
hueheueheuehue



ni ha tgk arr pese dia...merepek gak rrrr.....nasib baik comel....huheueheueheu





ni lak time dalam LIF lol....takkan nak naik guna tangga..semput kitaorang

brIDge ni terletak kat tingkat 41 n 42...kelajuan lif ni lak nak sampai kat atas ni hanya 42 saat tu...cepat giler la....

time dalam lif ni pon byak penerangan yang diberikan..
so dgar je lahhhhh.....






ha ni la....time kat atas bridge....1st gambar aku n ayu...
hueheueheueheheue...cantikkan...(perasan sendiri jee....)




ha tgk ar...dak kecik ni pose....mCam arTIS la konon...
hueheueheueeuehue



Ni lah antara student n lecture YANg TUruT seRta DALaM lawaTAN
Ni Tau...diorang ni ok laa..sporting je....
happy n leh la masuk kepala aku ni......





Ni la....kenangan video kat atas jambatan KLcc........


No comments:

Post a Comment