Wednesday, March 17, 2010

hai...

salam....
lama dah dah update ni...banyak sgt nak story tapi mlaz nak story...
ari ni penat sgt..sehari kat CYBERJAYA...taklimat soalan final exam...

cian HUBBY tunggu dalam kete dari pagi hingga petang...thanks to my hubby...
besar pengorbanan dia pada isteri dia ni....
ni dia g keja...aku dok sorang...boring sgt...

dah la last week hubby tinggalkan aku sorang kat umah selama seminggu tau....
maklumlah kursus...naik gelap tg dia balik dr kursus....

huhuehueheuheu...hubby balik kursus.....

BERITA GEMBIRA~~~~~~~~~~~~~

HUBBY AKAN JADI DADDY!!!!!!!!!!!!!!!!
alhamdulillah doa kami dimakbulkan allah...
dah masuk 1 bulan lebih..
tak perasan pon..hehuuheue...maklumlah bz sgt....
ajak b g check..dia tak mau teman masuk coz malu...
tu dia kata...terpancar cahaya gembira kat wajah dia....
sedih campur gembira....
tak dapat nak gambarkan....
thanks......doakan selamat sampai akhirnya...
insyallah.................
*macam tak peraya nak jadi mummy....

4 comments:

  1. yehaaaa!!! aku dah tau dulu...heheh welcome new mommy!!

    ReplyDelete
  2. congrate zai...mommy-to-be...
    (^_^)

    ReplyDelete
  3. thanks to all my frenz..doa ku di makbulakan tuhan....ilang dah manusia nak cakap2 n nak tanye2 ni..membosankan tau..heheueheueheu

    ReplyDelete