Thursday, October 7, 2010

adakah sudah tiba masa nya....

7.45 a.m

pagi-pagi sudah berada di opis...pagi ni hubby g keja awal,so kena la aku ikut gak walupon hakikatnye aku masuk keja jam 8.30.tapi tak pe la leh g minum n sarapan dulu kat kedai mamak..
macam bisa la lepak minum bersama dak2 opis...

8.30 a.m

masuk opis n mulakan keja mcam biasa..bdan rasa sgt tak chat..malaz nak g keja tadi tapi pikir balik kena cr rezeki demu anak mummy yang bakal lahir..banyak gak keja yang dapat di ciapkan...

9.15 a.m

terasa nak masuk toilet..biasa la sejak kandungan masuk 9 bulan ni dah rasa tak selesa nak bergerak walupon hati ni nak berjalan je...cian hubby kadang nak layan kerenah mummy ni...tapi tak pernah pon nak minta apa,cuma minta hubby tunaikan hajat bwa jalan je...tak minta pon hubby itu ini..kerana tahu akan kesusahan hubby cr duit tok family ni...

tetiba rasa lain lak..ermm..ader something tak kena,perut ..anak mummy dalam peyut ni asyik mngeras je...tak larat dah badan ni..tapi gagahkan juga...
lau ikut hati dah memang nak cti..cepat2 call ibu n bgtau apa yang terjadi..ibu kata tu dah tanda2..tapi aku still relex je wat keja..kena cool..

baby mummy pon sabar ye..jgan kuar dulu..tunggu dday ni balik dr kampung after pak ngah nikah k...
heuheuehueheuheue....tu je la yang ku harapkan...cian hubby dr raya tak balik kampung..bair dia balik kampung dulu...betapa mummy memahami daddy ni kan baby..heuheuheue

5.45 p.m

punch tok balik..ari ni balik ngan ibal coz hubby keja balik lewat n ader hal kat opis...tunggu sampai dekat jam 7 coz ibal meting lama sgt..sabar ye ...sampai umah pikir lak macam ner nak naik tangga ni..waduh..dah la rasa mcam tak sedap badan n rasa sgt sakit perut ni...

7.05 p.m

sampai umah dok jap kat sofa..rilex2 n baring jap..ilang kan penat...meseg hubby n bgtau dah sampai...pikir nak masak ke nak suh hubby masak...tapi pikir balik bair lah aku gagahkan juga masak tok hubby..cian dia..sejak mummy ngandung ni jarang msak tok dia...

after masak dok lagi dah btul2 tak larat nak berdiri lagi...kaki dah nampak sgt bengkak..huhuhuhu..terasa nak nagis...sediih sgt..dok umah sorang n buat semua sendir..tapi kan hubby keja...erm..~~~~

9.00 p.m

setle semua nye...aku pon dok ciap2 nak tdo..tgk hubby mkan dulu...n teman hubby tgk tv...tgk2 dia dah lelap...cian hubby penat sgt keja kot...
so masuk tdo n kejut hubby..trus dia lena...sedih n sayu tgk muka hubby tdo...rasa sgt sayang nye pada hubby... sanggup layan kerenah bini dia sepanjang mengandung ni...terharu sgt...

thanks to hubby~~~ksih syang yang tak ternilai..tu yang dikata kan bezanye bila jadi suami n pakwe kita... heheheheh...

love so much MR FAIZOL




No comments:

Post a Comment