Wednesday, May 12, 2010

fuhhhh~~~~~~~~

fuuhhh~~~~~fuhhhh~~

lama dah update blog ni.....
berhabuk kot lau leh di letak kat atas almari....
sebenar nye tak de apa pon nak story....

ermm..tapi....
bulan ni kandungan ku masuk 4 bulan....
perut ku still tak nampak....
g scan alhamdulillah doktor kata baby chat...
nasib tak leh berlari je baby ku....

huheuehueheuheue...

ni nak story ni...excited giler hubby....

sejak nak jadi daddy ni ari2 dia tolong mmmy wat semua keja umah....
bangun pagi brak dulu ngan bab..
padahal bukan baby dgr pon..entah2 sedap baby tdo
dalam perut mummy ni kann.....

ermmm....next week lau tak de apa nak balik kelantan...mak mentua ku udah bising tak
balik sana..padahal baru 3 buln..rindu kat ank dia kot....

macam2 dalam kepala aku ni nak beli kat sana....
hueuheueehu..tu je motif nak shoping....
tak senonoh....huehuehuhe

apa???
barang baby???
tu lambat lagi....
tapi dah exited nak beli tau...tapi hubby tak bg lagi...
sabar la....
masa lama lagi.....
huehuehueehh....

insyallah ader rezeki nanti boleh beli.....

tapi skrang ni aku ader masalah nagn kerja..tak larat rasa nye....
nak wat keja sendiri la..tapi kerja apa???
nak bisness lak tak de modal..
huhuhuhu...sabar...keja ni dulu ek...cukupkan setahun..
padahal bulan 5 ni cukup setahun kot....

k..nanti aku sambung crita lagi....dah tak tau nak story apa
k...bye...

No comments:

Post a Comment