Wednesday, May 26, 2010

Holiday and Melawat family hubby~~


20 MEi 2010

KHAMIS

dah start cuti......
exited nak balik kg hubby kat KELANTAN...
tapi pagi tu balik dulu umah ibu kat KLANG...
after lunch kami gerak KL ambik pakaian..
sebelum gerak kami singgah JUSCO....

beli kasut, beli baju hubby n macam2 ag r..
tapi dalam masa tak sampai sejam...pantas kan..
huehueheuheu....

jam 11.00 mlam kami sampai KeLANTAN...
hubby drive sorang coz aku dah tak larat nak drive jauh2 ni....

alhamdulillah selamat sampai...mak n ayah hubby sambut kepulangan kami...
gembira...laoaloaalaoaloa

21 mEi 2010

JUMAAT

Kami semua gerak ke GUA MUSANG untuk majlis pertunangan abang hubby...
dr PASIR MAS ambik masa agak lama 3 jam gak...

ni nak start story..jalan masuk ke kAMPUNG tunang abang lak macam nak masuk hutan la...
tak larat aku..ader dalam 30 kilo tapi jalan batu sepanjang jalan k...

trun dr kete...kejang kaki..kebas pon kaki ni tau....
adui....tuhan je yang tau la....
sesak nafas aku dibuatnye la...

petang lpas majlis kami gerak pulang ke rumah...
sampai pasir mas dalam kul 8 mlm....
lewat gak....

mlam tu tdo awal n tak ingat dunia....
penat sgt....

22 mei 2010

sabtu

pagi dok umah je..tak kemana pon..tak larat la...
aku lah alahan..macam rsa nye la....
dah mlam tu baru LA G JALAN WAKAF CHE YEH TU PON LEWAT GAK G SANA AGAK JAM 12....
SAMPAI umah dah ayam berkoko....
lau ibu tahu mampus kena marah..hueuehueheuheu

23 mei 2010

ahad

tak g mana gak...dok umah...cuaca panas sgt..nak tdo pon tak selesa...hubby tido...
kul 3 baru kuar g rantau panjang...
g beli tilam baby kekabu tau...
sekali li bantal kat umah tak de lak....

dah dekat magrib baru sampai umah...
mlam tu lak g umah sedara hubby...
dapat kain lagi..huehueheu..
banyak koleksi tapi tak pakai pon...
lolaoaaoaao

24 mei 2010

isnin.

memandang kan nak balik kla aku bangun awal n siap2 kemas baju...
hubby kata lau nak balik KL tu cepat je tapi nak dok sana aku lengah kan je la....
huehuehueheu...memang pon....aku gerak kul 10 pagi...
kul 5 petang dah sampai kl...penat sgt...huhuhu...

apa pon seronok bercuti..pas ni tak tau bila lagi nak balik KELANTAN.....
HEHEUHEUHEUEHUEH

No comments:

Post a Comment